Βιογραφικό
15338
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15338,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Βιογραφικό

Ονομάζομαι Νικόλαος Μιχαηλίδης και κατέχω τον τίτλο του Eιδικού Kαρδιολόγου από το 2012, κατόπιν γραπτών και προφορικών εξετάσεων  που διενεργήθηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών. Είμαι υποψήφιος Διδάκτωρ στην Ιατρική Σχολή του Δ.Π.Θ. με τίτλο διατριβής «Η διερεύνηση της συμβολής των επιπέδων αντιπονεκτίνης στην εμφάνιση πρώιμων αθηροσκληρυντικών αλλοιώσεων στα στεφανιαία αγγεία νεαρών ασθενών με υπνική άπνοια». 

Τα νοσοκομεία κατάρτισης και εξειδίκευσής μου ήταν το Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου είχα την ευκαιρία να ασχοληθώ εκτεταμένα και σε πληθώρα περιστατικών του αιμοδυναμικού εργαστηρίου (συμμετοχή ως β΄ καθετηριαστής σε στεφανιογραφίες και αγγειοπλαστικές), το Ωνάσσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο όπου εξειδικεύτηκα στην υπερηχογραφική μελέτη της καρδιάς και ο Ευαγγελισμός, όπου συμπλήρωσα τον απαιτούμενο χρόνο ειδικεύσεως στην ηλεκτροφυσιολογία και την καρδιοχειρουργική. 

    Κατόπιν γραπτών και προφορικών εξετάσεων στη Στοκχόλμη, υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας, απέκτησα την ευρωπαϊκή πιστοποίηση για τα διαθωρακικά υπερηχογραφήματα ενηλίκων.

Από τον 12/2014 έως και τον 5/2015, κατόπιν αιτήσεώς μου στο Υπουργείο Υγείας, τοποθετήθηκα ως άμισθος υπεράριθμος ιατρός και μετεκπαιδεύτηκα στην διοισοφάγειο, τις νεωτέρες τεχνικές καθώς και στη δυναμική υπερηχοκαρδιογραφία στην Α΄ Καρδιολογική Κλινική του Π.Γ.Ν.Θ ΑΧΕΠΑ. Στις 21 Νοεμβρίου 2016 έδωσα εξετάσεις στο ΠΝΑ ΑΤΤΙΚΟ και απέκτησα την άδεια εκτέλεσης υπερήχων νεότερων τεχνικών (αρ.πρωτ.Γ4β/Γ.Π.78723).

Τον Μάιο του 2012 ξεκίνησα τη λειτουργία πλήρους καρδιολογικού ιατρείου στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής, με παρεχόμενες ιατρικές υπηρεσίες: καρδιολογικό έλεγχο με υπέρηχο καρδιάς,holter ρυθμού, δοκιμασία stress echo (σε τάπητα και φαρμακευτική).

Επικοινωνήστε με τον Ιατρό